×
Home Nieuws Livescore

NEC Nijmegen grijpt mis bij Sam Lammers-versterking, zoekt vervanger.

NEC Nijmegen grijpt mis bij Sam Lammers-versterking, zoekt vervanger.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 21 juli 2024 07:32 uur

NEC Nijmegen heeft een tegenslag te verwerken gekregen in hun zoektocht naar versterking voor het team. De club had haar zinnen gezet op de komst van aanvaller Sam Lammers, maar helaas is de deal niet doorgegaan. Dit nieuws werd gemeld door de Gelderlander, waardoor NEC nu met spoed op zoek moet naar alternatieven.

De situatie wordt nog nijpender voor NEC door een blessure die Koki Ogawa heeft opgelopen tijdens een oefenwedstrijd tegen Hertha BSC. De Japanse speler heeft een schouderblessure opgelopen, waardoor hij mogelijk geruime tijd uit de roulatie zal zijn. Dit betekent dat de club nu niet alleen op zoek moet naar een vervanger voor Lammers, maar ook naar een tijdelijke oplossing voor de afwezigheid van Ogawa.

De technische staf van NEC staat voor een uitdaging om het team op korte termijn te versterken en de nodige aanpassingen te maken om de selectie weer op volle sterkte te krijgen. De komende dagen zullen cruciaal zijn voor de club om de juiste beslissingen te nemen en de spelers te vinden die het team kunnen helpen om succesvol te zijn in het komende seizoen.