×
Home Nieuws Livescore

Priske niet tevreden met Feyenoord na oefenzege.

Priske niet tevreden met Feyenoord na oefenzege.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 20 juli 2024 22:08 uur

Na de 1-0 oefenzege op Cercle Brugge was Brian Priske, de trainer van Feyenoord, niet helemaal tevreden met het spel van zijn ploeg. Priske merkte op dat er nog genoeg ruimte is voor verbetering, vooral wat betreft het balbezit. Het warme weer op zaterdag zorgde niet bepaald voor ideale omstandigheden om het gewenste niveau te bereiken.

Ondanks de overwinning op Cercle Brugge, waarbij Naoufal Bannis het enige doelpunt van de wedstrijd maakte, zag Priske nog genoeg verbeterpunten voor zijn team. De trainer benadrukte dat het belangrijk is om ook in balbezit scherp te zijn en efficiënter te spelen. Het warme weer tijdens de wedstrijd maakte het voor de spelers niet makkelijker om optimaal te presteren.

Priske is vastbesloten om zijn team klaar te stomen voor het nieuwe seizoen en zal de komende trainingen gebruiken om aan de verbeterpunten te werken. Met de Eredivisie voor de deur weet de trainer dat er geen tijd te verliezen is en dat zijn spelers topfit en scherp moeten zijn. De oefenwedstrijd tegen Cercle Brugge heeft Priske in ieder geval genoeg stof tot nadenken gegeven over de te nemen stappen om Feyenoord naar een hoger niveau te tillen.