×
Home Nieuws Livescore

Bosz tevreden over PSV na trainingskamp in Marienfeld

Bosz tevreden over PSV na trainingskamp in Marienfeld
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 20 juli 2024 20:16 uur

Trainer Peter Bosz kijkt met een tevreden gevoel terug op het trainingskamp van PSV in Marienfeld. De Eindhovenaren sloten hun oefencampagne in Duitsland af met twee oefenwedstrijden tegen Paderborn. Bosz was vooral blij met de inzet en progressie die hij bij zijn spelers heeft gezien tijdens deze intensieve periode.

Tijdens de oefenwedstrijden tegen Paderborn kon Bosz zijn team in actie zien en de nodige tactische aanpassingen testen. De coach was onder de indruk van de manier waarop zijn spelers de opdrachten uitvoerden en de teamgeest die heerste binnen de groep. Dit geeft Bosz vertrouwen voor het komende seizoen en hij is ervan overtuigd dat PSV goed voorbereid is op de uitdagingen die gaan komen.

Met het trainingskamp in Marienfeld achter de rug, kijkt PSV nu vooruit naar de start van het nieuwe seizoen. Bosz en zijn team zullen de opgedane ervaring en verbeteringen meenemen in de voorbereiding op de competitie. De trainer benadrukt het belang van teamwork en discipline om succesvol te zijn en is vastberaden om met PSV mooie prestaties neer te zetten.