×
Home Nieuws Livescore

Ajax strijdt om Argentijnse sensatie Santiago López

Ajax strijdt om Argentijnse sensatie Santiago López
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 20 juli 2024 17:08 uur

In een opmerkelijke wending van gebeurtenissen lijkt Ajax zijn zinnen te hebben gezet op de Argentijnse verdediger Santiago López, volgens wilde geruchten die uit Argentinië zijn opgedoken. De 21-jarige jeugdinternational, momenteel spelend voor Independiente, heeft de aandacht getrokken van de Nederlandse topclub. Independiente heeft naar verluidt een vraagprijs van rond de twintig miljoen euro vastgesteld voor de veelbelovende speler.

De interesse van Ajax in López heeft echter geleid tot een hevige strijd om zijn handtekening, aangezien de Amsterdammers te maken hebben met aanzienlijke concurrentie. Verschillende andere Europese clubs zouden ook hun oog hebben laten vallen op de talentvolle Argentijn, waardoor de strijd om zijn diensten steeds intenser wordt.

Met zijn jeugdige leeftijd en indrukwekkende prestaties in de Argentijnse competitie heeft López bewezen een veelbelovende speler te zijn met een grote toekomst voor zich. Het is dan ook geen verrassing dat meerdere topclubs hun interesse hebben getoond in de verdediger, die wordt gezien als een potentiële aanwinst voor elke ploeg die hem weet binnen te halen.

Hoewel de toekomst van Santiago López nog onzeker is, belooft de strijd om zijn handtekening een boeiend schouwspel te worden in de komende transferperiode. Ajax zal naar verwachting alles op alles zetten om de Argentijnse talent naar de Johan Cruijff ArenA te halen, maar zal moeten opboksen tegen geduchte concurrentie om deze veelbelovende verdediger aan zich te binden.