×
Home Nieuws Livescore

Blessure Bart Verbruggen mogelijk start seizoen Brighton gemist.

Blessure Bart Verbruggen mogelijk start seizoen Brighton gemist.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 20 juli 2024 15:24 uur

Jonge Nederlandse doelman Bart Verbruggen staat mogelijk voor een teleurstelling aan het begin van het nieuwe seizoen bij Brighton and Hove Albion. Het talent zou de eerste wedstrijden van zijn club kunnen missen vanwege een blessure, zo meldt Voetbal International. De precieze aard van de blessure die de Oranje-doelman heeft opgelopen, blijft vooralsnog onbekend.

Verbruggen, die bekend staat om zijn talent en potentie, zal naar verwachting hard werken aan zijn herstel om zo snel mogelijk weer tussen de palen te kunnen staan voor Brighton. De blessure komt op een ongelukkig moment voor de jonge doelman, die zich ongetwijfeld had verheugd op een sterk begin van het nieuwe seizoen in de Engelse Premier League.

Het is nog onduidelijk hoelang Verbruggen precies aan de kant zal moeten blijven en of hij eventueel een operatie moet ondergaan. De club zal ongetwijfeld alle mogelijke medische en fysieke ondersteuning bieden om de talentvolle doelman zo spoedig mogelijk terug te laten keren op het veld. Fans van Brighton en Hove Albion zullen ongetwijfeld met spanning wachten op updates over de blessure van Verbruggen en zijn verwachte terugkeer in het team.