×
Home Nieuws Livescore

Stade Rennes en Lille strijden om Crysencio Summerville

Stade Rennes en Lille strijden om Crysencio Summerville
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 20 juli 2024 14:48 uur

Het Franse voetbalteam Stade Rennes is momenteel druk bezig met het binnenhalen van de Nederlandse voetballer Crysencio Summerville. Volgens bronnen, waaronder Sam C via X, zet Rennes alles op alles om de talentvolle speler aan hun team toe te voegen. Echter, ze zijn niet de enige club die geïnteresseerd is in Summerville. Ook Lille, een andere Franse club, toont interesse in de Nederlander en zou hem graag willen verwelkomen in hun team.

De strijd om Summerville lijkt dus tussen Stade Rennes en Lille te gaan. Beide clubs zijn vastberaden om de jonge speler aan te trekken en zijn bereid om daarvoor de nodige inspanningen te leveren. Summerville, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, heeft de aandacht getrokken van verschillende clubs in Europa en lijkt nu voor een overstap naar Frankrijk te staan.

Het is nog niet duidelijk welke club uiteindelijk aan het langste eind zal trekken in de strijd om Crysencio Summerville. De Nederlander heeft nog niet gereageerd op de interesse van zowel Stade Rennes als Lille, waardoor het nog onzeker is waar zijn toekomst zal liggen. Fans en volgers van het Franse voetbal zullen met spanning afwachten hoe deze transfer saga zich verder zal ontwikkelen en welke club uiteindelijk de handtekening van Summerville zal weten te bemachtigen.