×
Home Nieuws Livescore

Akkoord: Arsenal en Bologna transfer Calafiori beklonken

Akkoord: Arsenal en Bologna transfer Calafiori beklonken
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 20 juli 2024 12:08 uur

Arsenal en Bologna hebben een belangrijke stap gezet in de transfer van Riccardo Calafiori. Volgens gerenommeerde transferjournalisten Matteo Moretto en Fabrizio Romano zijn beide clubs op hoofdlijnen akkoord over de overgang van de talentvolle verdediger. Calafiori, die al geruime tijd in gesprek is met Arsenal, heeft zelf ook groen licht gegeven voor de transfer naar de Engelse club.

De 19-jarige Calafiori wordt gezien als een veelbelovend talent en zijn mogelijke overstap naar Arsenal heeft de gemoederen in zowel Italië als Engeland flink bezig gehouden. Met zijn snelheid, technische vaardigheden en verdedigende kwaliteiten zou hij een waardevolle toevoeging zijn voor het team van manager Mikel Arteta.

Hoewel de deal nog niet helemaal definitief is afgerond, lijkt het er sterk op dat Calafiori binnenkort zijn handtekening zal zetten onder een contract bij Arsenal. De supporters van de Londense club kunnen zich alvast verheugen op de komst van deze veelbelovende verdediger, die naar verwachting een mooie toekomst tegemoet gaat in het Emirates Stadium.