×
Home Nieuws Livescore

Atlético Madrid biedt 10 miljoen te weinig voor Hancko

Atlético Madrid biedt 10 miljoen te weinig voor Hancko
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 20 juli 2024 11:48 uur

Feyenoord en Atlético Madrid lijken nog mijlenver uit elkaar te liggen als het gaat om de mogelijke transfer van David Hancko. Volgens transferjournalist Matteo Moretto schieten de Madrilenen naar verluidt maar liefst tien miljoen euro tekort in hun bod op de verdediger. Daarnaast hebben de Spanjaarden al een alternatieve optie op het oog, mocht de deal met de Feyenoord-speler niet doorgaan.

De onderhandelingen tussen Feyenoord en Atlético Madrid over de transfer van Hancko bevinden zich momenteel in een impasse. De Spaanse club lijkt niet bereid te zijn om aan de financiële eisen van de Rotterdammers te voldoen, wat de kans op een overeenkomst aanzienlijk verkleint. Met het oog op de naderende transferdeadline wordt de druk op beide partijen opgevoerd om tot een compromis te komen.

Hancko zelf kijkt met spanning uit naar de ontwikkelingen rondom zijn mogelijke overstap naar Atlético Madrid. De verdediger, die indruk heeft gemaakt bij Feyenoord, hoopt op een snelle en bevredigende oplossing voor alle betrokken partijen. Het is nu afwachten hoe de situatie zich verder zal ontvouwen en of er alsnog een doorbraak kan worden bereikt in de onderhandelingen tussen de twee clubs.