×
Home Nieuws Livescore

Django Warmerdam verruilt Sparta voor stadsgenoot Excelsior

Django Warmerdam verruilt Sparta voor stadsgenoot Excelsior
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 20 juli 2024 11:40 uur

Sparta Rotterdam heeft besloten om afscheid te nemen van Django Warmerdam, zo heeft Voetbal International gemeld. De linksback maakt geen deel meer uit van de plannen van de club. Echter, Warmerdam hoeft niet lang zonder club te zitten, aangezien hij naar verluidt al een nieuwe werkgever heeft gevonden in Rotterdam. De 25-jarige verdediger zal naar verwachting volgende week zijn handtekening zetten bij stadsgenoot Excelsior.

Warmerdam, die eerder uitkwam voor clubs als FC Groningen en PEC Zwolle, zal dus zijn carrière voortzetten bij de club uit Kralingen. De overstap naar Excelsior biedt de talentvolle linksback de kans om zich verder te ontwikkelen en zijn kwaliteiten te laten zien in de Keuken Kampioen Divisie.

De supporters van Excelsior zullen ongetwijfeld verheugd zijn met de komst van Warmerdam, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn aanvallende impulsen vanaf de flank. Met zijn ervaring en drive kan hij een waardevolle toevoeging zijn voor het team van trainer Marinus Dijkhuizen, dat streeft naar sportief succes in het komende seizoen.