×
Home Nieuws Livescore

RB Leipzig wil Xavi Simons nog een jaar houden

RB Leipzig wil Xavi Simons nog een jaar houden
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 20 juli 2024 11:32 uur

In een verrassende wending in de transfergeruchten rondom RB Leipzig, heeft trainer Marco Rose bevestigd dat hij Xavi Simons nog steeds beschouwt als een waardevol lid van zijn team. De talentvolle aanvallende middenvelder werd vorig seizoen gehuurd van Paris Saint-Germain, maar de Duitse club heeft nog steeds interesse om hem langer aan zich te binden.

Simons, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, wist tijdens zijn huurperiode indruk te maken bij RB Leipzig. Zijn spel trok de aandacht van zowel fans als de technische staf, waardoor het geen verrassing is dat de club hem graag nog een jaar wil behouden. De 18-jarige Nederlander heeft laten zien dat hij een veelbelovende toekomst heeft in het professionele voetbal.

Hoewel er nog geen definitieve beslissing is genomen over de toekomst van Simons, lijkt het erop dat RB Leipzig er alles aan zal doen om hem te behouden. De club ziet in hem een belangrijke speler die kan bijdragen aan het succes van het team in de komende seizoenen. Fans van RB Leipzig zullen ongetwijfeld hopen dat Simons nog een jaar in hun kleuren zal spelen en zijn talent verder zal ontwikkelen onder de vleugels van trainer Marco Rose.