×
Home Nieuws Livescore

Farioli prijst Berghuis als cruciale spil bij Ajax

Farioli prijst Berghuis als cruciale spil bij Ajax
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 20 juli 2024 11:16 uur

Francesco Farioli, de veelbelovende jonge coach van Ajax, heeft lovende woorden gesproken over de ervaren Steven Berghuis. In een recent interview benadrukte Farioli de cruciale rol die de 32-jarige spelmaker speelt binnen het team van Ajax. Volgens de oefenmeester is Berghuis een onmisbare schakel in het spel van de Amsterdammers en draagt hij bij aan het succes van de ploeg.

Farioli prijst Berghuis om zijn technische vaardigheden, zijn tactisch inzicht en zijn leiderschap op het veld. De coach is onder de indruk van de manier waarop Berghuis zijn ervaring en kwaliteiten inzet om het team naar een hoger niveau te tillen. Met zijn doelgerichtheid en creativiteit weet Berghuis niet alleen zelf te schitteren, maar ook zijn medespelers te inspireren en te motiveren.

De samenwerking tussen Farioli en Berghuis lijkt vruchten af te werpen voor Ajax, dat momenteel bovenaan staat in de competitie. De coach is vol vertrouwen in de kwaliteiten van Berghuis en ziet hem als een van de sleutelfiguren in de jacht op succes dit seizoen. Met zijn ervaring en talent is Berghuis een waardevolle aanwinst voor het team en een bron van inspiratie voor zijn medespelers.