×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag blij met Slot bij Liverpool: Nederlands duo

Ten Hag blij met Slot bij Liverpool: Nederlands duo
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 20 juli 2024 10:08 uur

In een opmerkelijke ontwikkeling in de Premier League heeft Erik ten Hag zijn vreugde geuit over de aanstelling van Arne Slot bij Liverpool. De manager van Manchester United is enthousiast over het feit dat er nu twee Nederlanders de leiding hebben bij topclubs in de Engelse competitie. Ten Hag, die zelf al geruime tijd succesvol is bij Ajax, ziet de komst van Slot als een versterking van de Nederlandse invloed in het internationale voetbal.

Met de aanstelling van Arne Slot bij Liverpool wordt de Nederlandse aanwezigheid in de Premier League verder versterkt. De voormalige AZ-trainer staat bekend om zijn aanvallende speelstijl en tactisch inzicht, wat hem tot een gewilde coach heeft gemaakt in Europa. Ten Hag prijst de keuze van Liverpool om Slot aan te stellen en gelooft dat de Nederlandse trainer een waardevolle toevoeging zal zijn voor de Engelse topclub.

De opkomst van Nederlandse trainers in de Premier League is een trend die niet onopgemerkt is gebleven in het internationale voetbal. Met Erik ten Hag bij Manchester United en nu Arne Slot bij Liverpool, lijkt de invloed van Nederlandse coaches in de hoogste regionen van het Engelse voetbal steeds groter te worden. Het is een ontwikkeling die zowel de Nederlandse voetbalwereld als de Premier League positief beïnvloedt en voor interessante wedstrijden en tactische hoogstandjes kan zorgen.