×
Home Nieuws Livescore

Bologna kiest Thijs Dallinga als opvolger Joshua Zirkzee

Bologna kiest Thijs Dallinga als opvolger Joshua Zirkzee
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zaterdag 20 juli 2024 09:56 uur

Bologna heeft zijn zinnen gezet op Thijs Dallinga als de nieuwe aanvaller voor het team. De Serie A-club heeft de 23-jarige Nederlander op het oog als de perfecte opvolger van zijn landgenoot Joshua Zirkzee. Italiaanse media, waaronder Gianluca di Marzio, hebben gemeld dat de club definitief de keuze heeft gemaakt om Dallinga aan te trekken.

Met zijn jeugdige leeftijd en indrukwekkende prestaties in het verleden, wordt Dallinga gezien als een veelbelovend talent dat de aanvalslinie van Bologna kan versterken. De club is vastbesloten om de jonge spits aan te trekken en gelooft dat hij een waardevolle toevoeging zal zijn aan het team.

Thijs Dallinga zelf is ook enthousiast over de interesse van Bologna en ziet een overstap naar de Serie A als een geweldige kans om zijn carrière naar een hoger niveau te tillen. Met zijn snelheid, doelgerichtheid en technische vaardigheden, heeft Dallinga het potentieel om een belangrijke rol te spelen in het succes van Bologna in de competitie.

De onderhandelingen tussen Bologna en Dallinga's huidige club zijn naar verluidt in volle gang en het lijkt erop dat een transfer binnenkort officieel zal worden afgerond. De fans van Bologna kijken reikhalzend uit naar de komst van Thijs Dallinga en hopen dat hij snel zijn stempel zal drukken in de Serie A.