×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag verdedigt Antony in kritiek op transferbeleid United.

Ten Hag verdedigt Antony in kritiek op transferbeleid United.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 20 juli 2024 08:48 uur

Trainer Erik ten Hag heeft zijn twijfels geuit over de kritiek die geleverd wordt op het transferbeleid van Manchester United. De Nederlandse coach is van mening dat Antony een concreet voorbeeld is van een speler die succesvol is overgekomen vanuit de Eredivisie naar een topclub in het buitenland. Ten Hag benadrukt dat Antony zich snel heeft aangepast aan het hogere niveau en van toegevoegde waarde is voor zijn nieuwe team.

De kritiek op het transferbeleid van Manchester United lijkt volgens Ten Hag niet geheel terecht te zijn. Hij prijst de keuze van de Engelse club om Antony aan te trekken en gelooft dat de Braziliaanse aanvaller een goede investering is gebleken. Ten Hag benadrukt het belang van gedegen scouting en het selecteren van spelers die passen bij de speelstijl en ambities van de club.

Als voormalig coach van Ajax, waar Antony eerder speelde, heeft Ten Hag een goed beeld van de kwaliteiten van de jonge aanvaller. Hij is dan ook vol lof over de ontwikkeling die Antony heeft doorgemaakt sinds zijn overstap naar Manchester United. Ten Hag hoopt dat meer clubs in de toekomst durven te investeren in talentvolle spelers uit de Eredivisie, zoals Antony, om zo successen te behalen op internationaal niveau.