×
Home Nieuws Livescore

Taylor optimistisch over Ajax na intensieve voorbereiding onder Farioli

Taylor optimistisch over Ajax na intensieve voorbereiding onder Farioli
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 20 juli 2024 08:08 uur

Ajax middenvelder Kenneth Taylor is vol vertrouwen over de aanstaande seizoenstart na een intensieve voorbereiding. De 22-jarige speler is optimistisch over de veranderingen die hij heeft opgemerkt onder leiding van trainer Francesco Farioli. Taylor gelooft dat het team goed gepositioneerd is voor succes in het komende voetbalseizoen.

Na weken van hard werken en trainen, is Taylor ervan overtuigd dat Ajax klaar is om te schitteren op het veld. De middenvelder benadrukt de positieve sfeer binnen de ploeg en de toewijding van zijn medespelers om het beste uit zichzelf te halen. Met Farioli aan het roer ziet Taylor veelbelovende veranderingen in de speelstijl en tactiek van het team.

De jonge talentvolle speler kijkt uit naar de uitdagingen die voor hen liggen en is vastbesloten om zijn bijdrage te leveren aan het succes van Ajax. Met een vernieuwde focus en vastberadenheid is Taylor vastbesloten om het beste uit zichzelf te halen en zijn team naar overwinningen te leiden. Ajax-fans kunnen reikhalzend uitkijken naar wat dit seizoen in petto heeft onder de leiding van Farioli en met Taylor als een sleutelspeler in het middenveld.