×
Home Nieuws Livescore

Godts: Frisse wind blaast Ajax naar topvorm voor seizoen

Godts: Frisse wind blaast Ajax naar topvorm voor seizoen
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 19 juli 2024 22:16 uur

Bij Ajax is er een positieve verandering gaande, zo onthult Mika Godts in een interview met De Telegraaf. Hoewel het nieuwe seizoen nog niet officieel van start is gegaan, is de sfeer volgens de Belgische vleugelaanvaller aanzienlijk verbeterd ten opzichte van vorig jaar. De Amsterdamse club lijkt klaar te zijn voor wat komen gaat.

Godts, die zelf een belangrijke rol speelt in het team, benadrukt dat er een frisse wind waait binnen Ajax. De spelers zijn gemotiveerd en vastberaden om successen te behalen in het komende seizoen. De positieve energie is voelbaar op het trainingsveld en in de kleedkamer, wat veelbelovend is voor de fans en de clubleiding.

Met het oog op de toekomst kijkt Ajax vol vertrouwen vooruit. De spelers hebben hard gewerkt om zich voor te bereiden op de uitdagingen die komen gaan. De club heeft duidelijk stappen gezet om zich te verbeteren en dat is iets wat Godts met trots benoemt in het interview. Ajax lijkt vastbesloten om te laten zien wat ze waard zijn en om te strijden voor de overwinningen die ze verdienen.