×
Home Nieuws Livescore

PSV's Obispo mogelijk contractverlenging ondanks zware blessure

PSV's Obispo mogelijk contractverlenging ondanks zware blessure
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 19 juli 2024 20:48 uur

PSV-verdediger Armando Obispo staat mogelijk voor een contractverlenging bij de Eindhovense club. Volgens betrouwbare bronnen binnen zijn kringen heeft de centrale verdediger de kans om zijn verbintenis met PSV te verlengen. Ondanks een zware blessure die hij deze voorbereiding opliep, lijkt Obispo nog steeds in de plannen van de club te passen.

De 22-jarige Obispo, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten, heeft indruk gemaakt op de technische staf van PSV. Zijn mogelijke contractverlenging zou een beloning zijn voor zijn harde werk en toewijding aan de club. De blessure die hij onlangs opliep, lijkt zijn positie niet te hebben aangetast en PSV ziet nog steeds veel potentieel in de jonge verdediger.

Hoewel de details van de contractverlenging nog niet zijn bevestigd door de club, zijn de geluiden positief rondom Obispo's toekomst bij PSV. De fans van de club zullen ongetwijfeld verheugd zijn met het vooruitzicht van een langere samenwerking met de talentvolle verdediger. PSV hoopt met het verlengen van het contract van Obispo een belangrijke bouwsteen voor de toekomst van het team te behouden.