×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag wil Bayern en Leipzig aftroeven voor Xavi Simons

Ten Hag wil Bayern en Leipzig aftroeven voor Xavi Simons
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 19 juli 2024 20:32 uur

Manchester United heeft zich gemeld als geïnteresseerde club in de talentvolle Xavi Simons, zo meldt het Franse L'Équipe. De jonge middenvelder staat momenteel in de belangstelling van meerdere topclubs, waaronder Bayern München en RB Leipzig. Hoewel de Duitse clubs op dit moment voor lijken te liggen in de race om Simons, heeft de Nederlandse trainer Erik ten Hag nog niet de hoop opgegeven. Hij hoopt Manchester United deze zomer alsnog als winnaar uit de bus te laten komen in de strijd om de handtekening van de veelbelovende speler.

Xavi Simons, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en spelintelligentie, wordt gezien als een van de grootste talenten in het Europese voetbal. De 17-jarige middenvelder heeft al indruk gemaakt bij zijn huidige club en heeft de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa. Met Manchester United die nu ook in de race is, lijkt de strijd om Simons' handtekening steeds intenser te worden.

Bayern München en RB Leipzig worden tot nu toe beschouwd als de favorieten om Xavi Simons binnen te halen, maar Erik ten Hag is vastberaden om een verrassing te veroorzaken. De Nederlandse coach, die momenteel aan het roer staat bij Ajax, heeft zijn zinnen gezet op het aantrekken van de getalenteerde middenvelder voor Manchester United. Met de transferzomer in volle gang, belooft het een spannende strijd te worden tussen de clubs om de handtekening van Xavi Simons.