×
Home Nieuws Livescore

Arne Slot verliest debuut als manager Liverpool van Preston

Arne Slot verliest debuut als manager Liverpool van Preston
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 19 juli 2024 19:48 uur

Nieuwe manager Arne Slot heeft een teleurstellend debuut beleefd bij Liverpool, waarbij zijn team met 0-1 verloor van Championship-club Preston North End. Het oefenduel vond plaats achter gesloten deuren op het trainingscomplex van The Reds. Ondanks de inzet van Slot en zijn spelers slaagde Preston North End erin om de overwinning binnen te slepen, waardoor Liverpool met lege handen achterbleef.

De supporters van Liverpool keken reikhalzend uit naar het eerste optreden van Arne Slot als manager, maar zullen ongetwijfeld teleurgesteld zijn door het resultaat van de wedstrijd tegen Preston North End. De Championship-club wist de verdediging van Liverpool te slim af te zijn en slaagde erin om het enige doelpunt van de wedstrijd te scoren, waardoor Slot met een nederlaag zijn debuut maakte.

Ondanks de tegenslag tegen Preston North End zal Arne Slot ongetwijfeld werken aan verbeteringen en tactische aanpassingen om zijn team klaar te stomen voor het komende seizoen. De oefenwedstrijd tegen de Championship-club heeft waardevolle inzichten opgeleverd voor Slot en zijn staf, die nu de handen ineen zullen slaan om Liverpool voor te bereiden op de uitdagingen die nog komen gaan.