×
Home Nieuws Livescore

Transfer Matthijs de Ligt van Manchester United naar Bayern München gestaakt

Transfer Matthijs de Ligt van Manchester United naar Bayern München gestaakt
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 19 juli 2024 19:08 uur

Manchester United en Bayern München hebben voorlopig een impasse bereikt in de onderhandelingen over de transfer van Matthijs de Ligt, zo heeft Sky Sport gemeld. De gesprekken tussen de twee topclubs zijn tot stilstand gekomen omdat zowel United als Bayern vasthouden aan hun standpunten en niet bereid zijn toe te geven.

De Ligt, die momenteel bij Juventus speelt, wordt al geruime tijd in verband gebracht met een mogelijke overstap naar zowel de Engelse als de Duitse club. Echter, ondanks de interesse van beide partijen lijkt een overeenkomst op dit moment ver weg.

De jonge Nederlandse verdediger heeft indruk gemaakt met zijn prestaties op het veld en wordt gezien als een van de meest veelbelovende talenten in het Europese voetbal. Zowel Manchester United als Bayern München zouden graag de Ligt aan hun selectie toevoegen, maar vooralsnog zijn de onderhandelingen vastgelopen.

Het is nog onduidelijk of en wanneer de clubs weer om de tafel zullen gaan zitten om te proberen tot een akkoord te komen. Fans van zowel Manchester United als Bayern München zullen met spanning afwachten of er alsnog een doorbraak kan worden bereikt in de transfer van Matthijs de Ligt.