×
Home Nieuws Livescore

Vitesse dient noodplan in bij KNVB voor proflicentie.

Vitesse dient noodplan in bij KNVB voor proflicentie.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 19 juli 2024 18:32 uur

Vitesse heeft officieel het noodplan overhandigd aan de beroepscommissie licentiezaken van de KNVB, meldt De Telegraaf. De club uit Arnhem zet alles op alles om de professionele licentie terug te krijgen. Na een periode van onzekerheid en spanning, is dit plan de laatste strohalm voor Vitesse om haar voortbestaan in het betaald voetbal veilig te stellen.

De Arnhemmers hebben de afgelopen weken intensief gewerkt aan het noodplan, waarin zij gedetailleerd uiteenzetten hoe zij financieel en organisatorisch weer op de rails willen komen. Met de steun van het bestuur, de spelers en de fans hoopt Vitesse op een positieve uitkomst van de beroepscommissie. De clubleiding benadrukt dat zij er alles aan doet om de toekomst van Vitesse te waarborgen en de supporters trots te laten zijn op hun club.

De spanning in Arnhem is om te snijden nu de beslissing over de proflicentie nadert. De supporters van Vitesse leven intens mee en hopen op goed nieuws van de KNVB. De komende dagen zullen cruciaal zijn voor de club, die met het indienen van het noodplan een duidelijk signaal afgeeft dat zij vastberaden is om te vechten voor haar plek in het Nederlandse profvoetbal.