×
Home Nieuws Livescore

Calvin Twigt vervangt Rommens bij Go Ahead Eagles

Calvin Twigt vervangt Rommens bij Go Ahead Eagles
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 19 juli 2024 15:48 uur

Go Ahead Eagles heeft een nieuwe aanwinst binnengehaald voor het komende seizoen. Calvin Twigt zal de plek innemen van Philippe Rommens, die de club verlaat. De middenvelder komt over van FC Volendam en heeft een contract getekend dat hem tot 2028 aan de club verbindt.

Twigt, die bekend staat om zijn dynamische speelstijl en technische vaardigheden, wordt gezien als een veelbelovend talent binnen het Nederlandse voetbal. De 23-jarige speler heeft al indruk gemaakt bij FC Volendam en zal nu de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen bij Go Ahead Eagles.

Trainer Kees van Wonderen is verheugd met de komst van Twigt en is ervan overtuigd dat de middenvelder een waardevolle toevoeging zal zijn aan het team. Met zijn ervaring en kwaliteiten hoopt Van Wonderen dat Twigt een belangrijke rol zal spelen in het streven naar succes in het komende seizoen.

De supporters van Go Ahead Eagles kijken reikhalzend uit naar de debuutwedstrijd van Twigt en zijn benieuwd naar wat hij kan toevoegen aan het team. Met zijn komst hopen zij op een succesvolle samenwerking en mooie prestaties in het verschiet voor de club.