×
Home Nieuws Livescore

Jürgen Locadia maakt overstap naar Spaanse club Intercity.

Jürgen Locadia maakt overstap naar Spaanse club Intercity.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 19 juli 2024 14:16 uur

Voormalig PSV-speler Jürgen Locadia zal ook komend seizoen actief zijn in Spanje. Na zijn vertrek bij SD Amorebieta heeft de aanvaller een nieuwe uitdaging gevonden bij Intercity, een club die uitkomt op het derde niveau van het Spaanse voetbal. De transfer is bevestigd door de club zelf via hun officiële kanalen.

Locadia, die eerder ook voor clubs als Brighton & Hove Albion en TSG Hoffenheim speelde, kijkt uit naar zijn avontuur bij Intercity. De 27-jarige aanvaller hoopt met zijn ervaring en kwaliteiten een waardevolle toevoeging te zijn voor het team en een belangrijke rol te spelen in het streven naar sportief succes.

Intercity, dat gevestigd is in een regio met een rijke voetbalgeschiedenis, heeft met de komst van Locadia een opvallende versterking binnengehaald. De club hoopt met de ervaren spits in de gelederen te kunnen strijden om promotie en zo een stap hogerop te zetten in het Spaanse voetbal. De fans van Intercity kijken reikhalzend uit naar de prestaties van hun nieuwe aanwinst en zijn benieuwd naar wat Locadia kan bijdragen aan het team.