×
Home Nieuws Livescore

Theo Janssen steunt jonge Ajax-rechtsback na lastig seizoen

Theo Janssen steunt jonge Ajax-rechtsback na lastig seizoen
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 19 juli 2024 13:48 uur

Voormalig Ajax-speler Theo Janssen heeft de jonge rechtsback Anton Gaaei een steuntje in de rug gegeven na een zwaar debuutseizoen bij de Amsterdamse club. Gaaei, slechts 21 jaar oud, heeft het niet makkelijk gehad in zijn eerste jaar bij Ajax, maar kreeg na het oefenduel met Al Wasl waardevol advies van Janssen. De ervaren middenvelder sprak bemoedigende woorden tegen Gaaei en moedigde hem aan om door te blijven zetten.

Janssen, die zelf jarenlang op het hoogste niveau heeft gespeeld, weet als geen ander hoe belangrijk mentale steun kan zijn voor een jonge speler. Hij benadrukte het belang van doorzettingsvermogen en geloof in eigen kunnen. Gaaei werd door Janssen aangespoord om te blijven werken aan zijn ontwikkeling en te leren van de tegenslagen die hij heeft ervaren in zijn eerste seizoen bij Ajax.

De ontmoeting tussen Janssen en Gaaei toont de hechte band en solidariteit binnen de Ajax-familie. Oudere spelers die de jongere generatie bijstaan en begeleiden, dragen bij aan een positieve sfeer en teamgeest binnen de club. Gaaei zal ongetwijfeld geïnspireerd zijn door de woorden van Janssen en gemotiveerd zijn om zich verder te ontwikkelen en te bewijzen in het shirt van Ajax.