×
Home Nieuws Livescore

Rangers, Sevilla en Sporting wilden Driouech, nu bij PSV

Rangers, Sevilla en Sporting wilden Driouech, nu bij PSV
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 19 juli 2024 13:32 uur

Jonge talentvolle voetballer Couhaib Driouech heeft onthuld dat niet alleen PSV, maar ook Rangers, Sevilla en Sporting Lissabon interesse in hem hadden. In een interview met Voetbal International deelde de veelbelovende aanvaller zijn ervaringen over zijn eerste dagen bij PSV en sprak hij openhartig over zijn ambities bij de Nederlandse club.

Driouech, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid, gaf aan dat hij vereerd was door de belangstelling van meerdere topclubs. De keuze voor PSV was uiteindelijk een weloverwogen beslissing, waarbij de visie en plannen van de club hem het meest aanspraken. De jonge Marokkaanse speler kijkt ernaar uit om zich verder te ontwikkelen en zijn talenten te laten zien in de Eredivisie.

De 19-jarige aanvaller beschreef zijn eerste dagen in Eindhoven als inspirerend en leerzaam. Hij prees de professionele omgeving en de warme ontvangst die hij kreeg van zijn nieuwe teamgenoten en de staf. Driouech is vastbesloten om hard te werken en zich aan te passen aan het hogere niveau van het Nederlandse voetbal, met als doel om een belangrijke rol te spelen in het team van PSV.

Met zijn snelle dribbels en neusje voor doelpunten hoopt Couhaib Driouech een stempel te drukken op het succes van PSV. De jonge aanvaller heeft grote ambities en droomt ervan om uit te groeien tot een van de smaakmakers van de Eredivisie. PSV-fans kunnen zich verheugen op de komst van deze veelbelovende speler, die vastbesloten is om zijn talent te laten schitteren in het Philips Stadion.