×
Home Nieuws Livescore

Atlético Madrid twijfelt over transfer David Hancko Feyenoord

Atlético Madrid twijfelt over transfer David Hancko Feyenoord
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 19 juli 2024 12:48 uur

Feyenoord en Atlético Madrid zitten muurvast in de onderhandelingen over de transfer van David Hancko. De 26-jarige Slowaak staat hoog op het verlanglijstje van de Spaanse topclub, maar de gesprekken verlopen allesbehalve soepel. Volgens gerenommeerde transferspecialisten Matteo Moretto en Fabrizio Romano overweegt Atlético Madrid nu zelfs om de interesse in Hancko te laten varen.

Hancko, die momenteel onder contract staat bij Feyenoord, wordt gezien als een veelbelovende verdediger die zowel nationaal als internationaal indruk heeft gemaakt. Zijn solide optredens hebben de aandacht getrokken van diverse topclubs, waaronder Atlético Madrid. Echter, de financiële en contractuele voorwaarden lijken een struikelblok te vormen in de onderhandelingen tussen de twee clubs.

De impasse tussen Feyenoord en Atlético Madrid zorgt voor de nodige spanning in de transferperiode. Supporters van beide clubs houden hun adem in terwijl de onderhandelingen voortduren. Het is nog onduidelijk of er een doorbraak zal komen in de gesprekken en of Hancko uiteindelijk de overstap zal maken naar de Spaanse hoofdstad. Voor nu blijft het afwachten hoe deze transfersoap zich verder zal ontvouwen.