×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord onthult stoer zwart uitshirt met groen-witte details

Feyenoord onthult stoer zwart uitshirt met groen-witte details
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 19 juli 2024 09:48 uur

Feyenoord heeft op vrijdagochtend het langverwachte nieuwe uitshirt voor het komende seizoen onthuld. De Rotterdamse club heeft in samenwerking met sponsor Castore gekozen voor een opvallend zwart ontwerp, dat subtiel wordt verfraaid met groen-witte accenten. Het shirt is voorzien van deze kenmerkende kleuren in de kraag en op de mouwen, wat zorgt voor een frisse en moderne uitstraling.

De lancering van het nieuwe uitshirt is met veel enthousiasme ontvangen door de supporters van Feyenoord. Velen zijn benieuwd hoe de spelers van de club er komend seizoen in zullen uitzien tijdens uitwedstrijden. Het ontwerp van het shirt is een mix van traditie en vernieuwing, waarbij de clubkleuren op een eigentijdse manier zijn verwerkt.

Het zwart-groen-witte uitshirt van Feyenoord zal ongetwijfeld een geliefd item worden onder de fans en zal binnenkort verkrijgbaar zijn in de fanshops en online. De club hoopt met dit nieuwe ontwerp niet alleen op sportief succes, maar ook op een stijlvolle uitstraling op het veld. De spelers zullen met trots het nieuwe shirt dragen en de supporters kunnen niet wachten om het team in actie te zien in deze opvallende uitrusting.