×
Home Nieuws Livescore

FC Twente hoopt op komst Wout Weghorst in toekomst

FC Twente hoopt op komst Wout Weghorst in toekomst
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 19 juli 2024 09:08 uur

FC Twente's technisch directeur, Arnold Bruggink, heeft toegegeven dat het op dit moment niet haalbaar is om Wout Weghorst naar de club te halen. Ondanks dit feit onderhoudt Bruggink wel een goed contact met de Oranje-international en sluit hij de mogelijkheid van Weghorst's komst naar FC Twente nog niet volledig uit.

Bruggink, die een belangrijke rol speelt in het transferbeleid van de club, erkent de uitdagingen die gepaard gaan met het aantrekken van spelers van het kaliber van Weghorst. De aanvaller geniet momenteel van succes bij zijn huidige club en het zal niet eenvoudig zijn om hem los te weken. Echter, Bruggink blijft optimistisch en houdt de deur open voor een mogelijke transfer in de toekomst.

Hoewel FC Twente op dit moment misschien niet de financiële middelen heeft om Weghorst aan te trekken, blijft de club vastberaden om zich te versterken met kwaliteitsspelers. Bruggink benadrukt dat het belangrijk is om realistisch te blijven en te zoeken naar haalbare opties, maar sluit tegelijkertijd niet uit dat er in de toekomst ontwikkelingen kunnen plaatsvinden die een transfer van Weghorst naar FC Twente mogelijk maken.

Al met al blijft de situatie rondom Wout Weghorst en FC Twente een interessant verhaal om te volgen. Terwijl Bruggink en zijn team blijven werken aan het versterken van de selectie, zal de mogelijkheid van Weghorst's komst naar de club ongetwijfeld een onderwerp van gesprek blijven onder de supporters en de voetbalwereld als geheel.