×
Home Nieuws Livescore

Slot kan rekenen op topfitte Salah bij Liverpool

Slot kan rekenen op topfitte Salah bij Liverpool
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 19 juli 2024 08:56 uur

Liverpool-manager Arne Slot kan dit seizoen rekenen op een uiterst gemotiveerde en topfitte Mohamed Salah. De Egyptische sterspeler heeft deze week zijn teamgenoten verbaasd doen staan tijdens een fitheidstest, zo meldt The Athletic. Salah, die bekend staat om zijn ongeëvenaarde snelheid en behendigheid op het veld, lijkt in topvorm te verkeren en klaar te zijn voor een sterk seizoen bij de Engelse club.

De fitheidstest die Salah heeft ondergaan, heeft laten zien dat hij in uitstekende conditie verkeert en klaar is om zijn concurrenten te overtreffen. Zijn toewijding aan zijn fysieke fitheid en zijn vastberadenheid om te excelleren op het hoogste niveau zijn duidelijk zichtbaar voor zijn teamgenoten en de staf van Liverpool. Met Salah in deze vorm belooft het een opwindend seizoen te worden voor de fans van de club.

Arne Slot is ongetwijfeld verheugd met de vorm waarin Salah verkeert en zal hopen dat de Egyptenaar zijn prestaties op het veld kan vertalen naar doelpunten en assists voor Liverpool. Met Salah als een van de sleutelspelers in het team, heeft Liverpool alle reden om optimistisch te zijn over hun kansen in zowel de nationale competitie als in Europese wedstrijden. De fans kunnen zich verheugen op een spectaculaire show van Salah en zijn teamgenoten dit seizoen.