×
Home Nieuws Livescore

Real Madrid houdt Ajax-talent Jorrel Hato nauwlettend in de gaten

Real Madrid houdt Ajax-talent Jorrel Hato nauwlettend in de gaten
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 19 juli 2024 08:48 uur

Het Spaanse grootmacht Real Madrid heeft zijn oog laten vallen op de talentvolle verdediger Jorrel Hato van Ajax. Volgens het Spaanse medium Diario AS wordt de jonge Nederlander nauwlettend in de gaten gehouden door de Koninklijke. De interesse van Real Madrid in Hato toont aan dat de club op zoek is naar versterkingen voor de defensie.

Hoewel Real Madrid geïnteresseerd is in Hato, lijkt een snelle transfer op dit moment niet waarschijnlijk. De club neemt de tijd om de ontwikkeling van de jonge verdediger te volgen en zal waarschijnlijk pas in een later stadium concrete stappen zetten. Voor Hato zelf is de interesse van Real Madrid een grote eer en een bevestiging van zijn groeiende reputatie als veelbelovend talent.

De 20-jarige Hato maakt indruk met zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn vermogen om de opbouw van achteruit te verzorgen. Zijn optredens bij Ajax hebben de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa, waaronder dus Real Madrid. Het is duidelijk dat Hato een veelbelovende toekomst voor zich heeft en dat zijn naam steeds vaker zal opduiken in transfergeruchten.