×
Home Nieuws Livescore

Bayern München biedt hallucinante transfersom voor Xavi Simons.

Bayern München biedt hallucinante transfersom voor Xavi Simons.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 19 juli 2024 07:32 uur

Bayern München zet alles op alles in de race om Xavi Simons binnen te halen. De Duitse Rekordmeister is vastbesloten om concurrent RB Leipzig te overtreffen en heeft Paris Saint-Germain een ongelooflijke transfersom voorgesteld, zo meldt het Franse L'Équipe. De Duitse grootmacht lijkt vastberaden om de jonge talentvolle speler aan te trekken en is bereid diep in de buidel te tasten om hem naar de Allianz Arena te halen.

Met de strijd om Xavi Simons in volle gang, lijkt Bayern München vastbesloten om zijn concurrenten te slim af te zijn. De club is vastberaden om de jonge speler naar Duitsland te halen en is bereid om ver te gaan om dit doel te bereiken. Door een verleidelijke transfersom aan te bieden aan Paris Saint-Germain, hoopt Bayern München de deal in hun voordeel te beslechten en Xavi Simons te verwelkomen als nieuwste aanwinst.

De onderhandelingen omtrent Xavi Simons lijken in een stroomversnelling te raken, met Bayern München die vastbesloten is om de speler naar de Bundesliga te halen. De Duitse Rekordmeister is vastberaden om RB Leipzig te overtreffen en heeft daarvoor een aantrekkelijk voorstel op tafel gelegd bij Paris Saint-Germain. Met de belofte van een indrukwekkende transfersom hoopt Bayern München Xavi Simons te overtuigen om voor hen te kiezen en zijn carrière voort te zetten in het rood en wit van Bayern.