×
Home Nieuws Livescore

Janse dichtbij contractverlenging Ajax tot 2029

Janse dichtbij contractverlenging Ajax tot 2029
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 19 juli 2024 07:16 uur

Ajax en Dies Janse lijken op het punt te staan om hun samenwerking te verlengen. De Telegraaf meldt dat de club en de speler in vergevorderde gesprekken zijn over een nieuw contract dat zou lopen tot medio 2029. Er wordt zelfs gesproken over de optie van een contract tot 2028, met de mogelijkheid voor een extra jaar.

Janse, die momenteel onder contract staat bij Ajax, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties op het veld. De club ziet hem als een waardevolle aanwinst voor de toekomst en wil graag langer met hem samenwerken. De onderhandelingen lijken voorspoedig te verlopen en het ziet ernaar uit dat er binnenkort witte rook zal zijn over de contractverlenging.

De supporters van Ajax zullen ongetwijfeld verheugd zijn met dit nieuws, aangezien Janse een belangrijke speler is geworden binnen het team. Met zijn talent en inzet heeft hij laten zien dat hij een waardevolle toevoeging is aan de selectie. Het vooruitzicht van een langere samenwerking zal dan ook met enthousiasme worden ontvangen door zowel de club als de fans.