×
Home Nieuws Livescore

Theo Janssen kritisch: Ajax wint, maar spel matig.

Theo Janssen kritisch: Ajax wint, maar spel matig.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 19 juli 2024 00:16 uur

Voormalig Ajax-speler Theo Janssen heeft kritiek geuit op de prestatie van zijn voormalige club na hun overwinning op Al-Wasl met 2-1. Janssen, die allesbehalve onder de indruk was, oordeelde dat het spel van de Amsterdammers verre van indrukwekkend was. De oud-middenvelder liet weten dat hij vond dat Ajax een matige vertoning had neergezet tijdens de wedstrijd.

Janssen, die bekend staat om zijn directe en eerlijke mening, benadrukte dat hij hogere verwachtingen had van het team van trainer Erik ten Hag. De oud-Ajacied vond dat de spelers niet het niveau haalden dat van hen verwacht mocht worden en dat er ruimte was voor verbetering. Hij wees op slordigheden en gebrek aan scherpte in het spel van Ajax, wat volgens hem niet past bij een topclub als Ajax.

De kritiek van Janssen komt op een moment waarop Ajax op zoek is naar consistentie en topvorm in aanloop naar belangrijke wedstrijden. Met de kritische noot van de oud-speler hopen fans en analisten dat de spelers van Ajax geïnspireerd zullen worden om beter te presteren en de lat hoger te leggen. Het is nu aan de huidige selectie om te bewijzen dat zij wel degelijk in staat zijn om op topniveau te presteren en de kritiek van Janssen te weerleggen.