×
Home Nieuws Livescore

Aubameyang tekent contract bij Al-Qadsiah in Venlo

Aubameyang tekent contract bij Al-Qadsiah in Venlo
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 18 juli 2024 23:48 uur

Voetbalster Pierre-Emerick Aubameyang heeft een opvallende stap gezet in zijn carrière door zijn handtekening te zetten onder een contract bij het Saudische Al-Qadsiah, en dat allemaal in het pittoreske Venlo. De gerenommeerde aanvaller heeft zich voor de komende twee jaar verbonden aan de club tijdens een ceremonie die plaatsvond in de Nederlandse stad.

De transfer van Aubameyang naar Al-Qadsiah heeft de voetbalwereld verrast en heeft voor de nodige opschudding gezorgd. De keuze van de speler om zijn talenten in Saudi-Arabië te tonen, in plaats van bij een Europese topclub, heeft de gemoederen flink bezig gehouden. De ceremonie in Venlo, waar Aubameyang zijn handtekening zette, trok dan ook de nodige aandacht van zowel fans als media.

Met zijn ervaring en doelpunten kan Aubameyang een waardevolle toevoeging zijn voor Al-Qadsiah en de Saudische competitie als geheel. De aanvaller staat bekend om zijn snelheid, doelgerichtheid en technische vaardigheden, eigenschappen die hem geliefd maken bij supporters over de hele wereld. De komende twee jaar beloven dan ook interessant te worden voor zowel Aubameyang als zijn nieuwe club.