×
Home Nieuws Livescore

Manchester United jaagt op De Ligt en Branthwaite

Manchester United jaagt op De Ligt en Branthwaite
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 18 juli 2024 21:48 uur

Manchester United blijft vastberaden op zoek naar versterkingen, zelfs na de recente aanwinst van Leny Yoro. Volgens Laurie Withwell, een betrouwbare bron binnen de club, heeft de Engelse topclub nog steeds interesse in Matthijs de Ligt en Jarrad Branthwaite. De verdediging van Manchester United lijkt een prioriteit te zijn voor de clubleiding, en de mogelijke komst van deze twee talentvolle verdedigers zou de defensie aanzienlijk kunnen versterken.

Matthijs de Ligt, de Nederlandse verdediger die momenteel bij Juventus speelt, staat al geruime tijd op het verlanglijstje van Manchester United. De Ligt wordt gezien als een van de meest veelbelovende verdedigers ter wereld en zijn ervaring op het hoogste niveau zou een waardevolle toevoeging zijn aan het team van manager Ole Gunnar Solskjaer. Daarnaast wordt ook Jarrad Branthwaite genoemd als potentiƫle versterking. De jonge Engelse verdediger, die momenteel bij Everton speelt, heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens en zou een goede aanvulling kunnen zijn op de defensie van Manchester United.

Hoewel de onderhandelingen nog in een vroeg stadium lijken te zijn, is het duidelijk dat Manchester United vastbesloten is om hun defensie te versterken. Met de geruchten rondom de mogelijke komst van zowel De Ligt als Branthwaite, lijkt het erop dat de club serieus werk maakt van het versterken van de achterhoede. Fans van Manchester United zullen ongetwijfeld hopen dat deze potentiƫle transfers snel tot stand komen, zodat het team zich kan versterken voor het komende seizoen.