×
Home Nieuws Livescore

FC Barcelona overweegt verkoop van Dest na teleurstellende trainingskamp

FC Barcelona overweegt verkoop van Dest na teleurstellende trainingskamp
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 5 augustus 2023 04:48 uur

FC Barcelona overweegt om Sergiño Dest van de hand te doen na zijn teleurstellende prestaties tijdens het trainingskamp in de Verenigde Staten, zo meldt The Athletic op vrijdagmiddag. De Catalaanse club zou ook overwegen om de voormalige Ajacied te verhuren.

Volgens het Engelse medium denkt Barcelona aan een verkoopprijs van ongeveer tien miljoen euro voor Dest. De verdediger wist trainer Xavi Hernández niet te overtuigen tijdens het trainingskamp in Amerika. FC Barcelona speelde oefenwedstrijden tegen Arsenal, Real Madrid en AC Milan.

Dest speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor de Italiaanse topclub. Ook daar wist hij geen indruk te maken. De Amerikaanse international kwam slechts veertien keer in actie in Italië. Vorige maand gaf de rechtsback nog aan dat hij graag bij FC Barcelona wil blijven en dat hij zichzelf wil bewijzen aan trainer Xavi.

Dest speelde tijdens het oefenduel met Arsenal één helft en begon op de bank in de wedstrijden tegen Real Madrid en AC Milan. Tegen Real Madrid kreeg de verdediger slechts negentien minuten speeltijd en tegen Milan speelde hij 26 minuten.