×
Home Nieuws Livescore

Bologna daagt Ajax uit voor Rugani als Calafiori vervanger

Bologna daagt Ajax uit voor Rugani als Calafiori vervanger
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 18 juli 2024 20:48 uur

Ajax moet serieus rekening houden met nieuwe concurrentie in de strijd om de handtekening van Daniele Rugani. De Italiaanse verdediger staat hoog op het verlanglijstje van de Amsterdammers, maar volgens Italiaanse krant Tuttosport heeft Bologna zich nu ook gemeld als geïnteresseerde partij. De Serie A-club ziet in Rugani een geschikte kandidaat om de vertrekkende Riccardo Calafiori te vervangen, waardoor de concurrentie voor Ajax toeneemt.

Rugani, die momenteel onder contract staat bij Juventus, wordt al geruime tijd in verband gebracht met een mogelijke overstap naar Ajax. De 27-jarige centrale verdediger zou een waardevolle toevoeging zijn aan de defensie van de Nederlandse club. Echter, met de interesse van Bologna in het spel, zal Ajax wellicht extra moeite moeten doen om Rugani binnen te halen.

De strijd om Rugani belooft dus spannend te worden, met zowel Ajax als Bologna die vastberaden lijken om de verdediger aan te trekken. Het is nu aan de directie van de Amsterdammers om te bepalen hoe zij hiermee om zullen gaan en of zij bereid zijn om de concurrentie van Bologna te overwinnen. De komende dagen zullen ongetwijfeld meer duidelijkheid brengen over de toekomst van Daniele Rugani en waar zijn volgende bestemming zal zijn.