×
Home Nieuws Livescore

Ajax verslaat Al Wasl in vierde oefenduel Dubai

Ajax verslaat Al Wasl in vierde oefenduel Dubai
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 18 juli 2024 20:40 uur

Ajax heeft opnieuw laten zien in goede vorm te verkeren door Al Wasl te verslaan in hun vierde oefenwedstrijd van het seizoen. De club uit Dubai moest met een 2-1 nederlaag genoegen nemen tegen de Amsterdammers, die daarmee hun derde oefenzege op rij boekten.

Met deze overwinning op zak kijkt Ajax nu uit naar hun volgende uitdaging: een confrontatie met Olympiakos. Deze wedstrijd belooft een interessante test te worden voor de ploeg van trainer Erik ten Hag, die zijn spelers klaarstoomt voor het nieuwe seizoen.

Na het duel met Olympiakos staat Ajax een Europees tweeluik te wachten tegen Vojvodina. Dit tweeluik zal een belangrijke graadmeter zijn voor de ambities van de Amsterdammers in het Europese voetbal. De spelers en staf zullen er alles aan doen om zich optimaal voor te bereiden en te laten zien wat ze in huis hebben.

Met de goede resultaten in de oefenwedstrijden tot nu toe en de aanstaande uitdagingen in het vooruitzicht, lijkt Ajax klaar te zijn voor een veelbelovend seizoen. De fans kunnen reikhalzend uitkijken naar wat de ploeg dit jaar zal brengen en hopen op succes in zowel de nationale als internationale competities.