×
Home Nieuws Livescore

Sávio maakt overstap naar Manchester City voor 40 miljoen

Sávio maakt overstap naar Manchester City voor 40 miljoen
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 18 juli 2024 19:24 uur

Manchester City heeft donderdagavond op sociale media aangekondigd dat Sávio volgend seizoen voor de club zal gaan spelen. De Braziliaanse voetballer zal de huidige kampioen van Engeland versterken met zijn talent en vaardigheden. De transfer van Sávio naar Manchester City zal naar verluidt minimaal veertig miljoen euro kosten, waarmee de club laat zien dat ze bereid zijn te investeren in toekomstig succes.

Sávio, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, wordt gezien als een veelbelovend talent in het internationale voetbal. Zijn komst naar Manchester City zal naar verwachting de concurrentie binnen het team verhogen en de al sterke selectie van de club verder versterken. Fans van Manchester City kunnen zich verheugen op het zien van Sávio in actie op het veld en hopen dat hij een belangrijke rol zal spelen in het streven naar nieuwe successen.

De transfer van Sávio naar Manchester City markeert een belangrijke stap in zijn carrière en biedt hem de kans om zijn talent op het hoogste niveau te laten zien. De club heeft met deze aankoop laten zien dat ze vastbesloten zijn om hun positie aan de top van het Engelse voetbal te behouden en te versterken. Met de steun van de fans en zijn nieuwe teamgenoten zal Sávio ongetwijfeld zijn best doen om te schitteren in het blauw van Manchester City en bij te dragen aan het behalen van nieuwe overwinningen.