×
Home Nieuws Livescore

Traoré mogelijk afwezig bij Ajax-debuut tegen Vojvodina

Traoré mogelijk afwezig bij Ajax-debuut tegen Vojvodina
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 18 juli 2024 18:48 uur

Ajax moet het mogelijk stellen zonder Bertrand Traoré in hun eerste officiële wedstrijd tegen Vojvodina. De aanvaller is nog niet opgenomen in de officiële selectie van de Amsterdammers en heeft nog niet met de groep getraind, zo meldt Francesco Farioli. Dit nieuws komt als een tegenvaller voor de fans van Ajax, die hadden gehoopt op de inbreng van de ervaren Traoré in de aanstaande wedstrijd.

Traoré, die eerder al succesvol voor Ajax speelde tijdens zijn huurperiode, wordt gezien als een belangrijke aanwinst voor het team. Zijn afwezigheid in de eerste wedstrijd kan een uitdaging vormen voor de ploeg van trainer Erik ten Hag, die nu mogelijk op zoek moet naar alternatieve opties in de aanvalslinie.

Hoewel de exacte reden voor Traoré's afwezigheid niet is bekendgemaakt, wordt er gespeculeerd dat de administratieve procedures rondom zijn inschrijving bij Ajax nog niet zijn afgerond. Fans hopen echter dat de aanvaller snel beschikbaar zal zijn voor de komende wedstrijden, zodat hij zijn kwaliteiten kan laten zien en een waardevolle bijdrage kan leveren aan het team.