×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag brengt Nederlandse touch naar Manchester United

Ten Hag brengt Nederlandse touch naar Manchester United
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 18 juli 2024 18:24 uur

Nederlandse invloeden zijn duidelijk voelbaar bij Manchester United sinds de komst van Erik ten Hag als manager. De voormalige Ajax-coach heeft niet alleen zijn eigen stempel gedrukt op het team, maar heeft zich ook omringd met landgenoten. Deze zomer verwelkomde Ten Hag de talentvolle spits Joshua Zirkzee bij de club, wat de Nederlandse connectie verder versterkt.

Op de sociale mediakanalen van Manchester United is te zien hoe Ten Hag zijn nieuwe aanwinst, Zirkzee, alvast voorbereidt op zijn rol binnen het team. De manager werkt nauw samen met assistent-trainer Ruud van Nistelrooij, een andere Nederlandse voetballegende, om Zirkzee te helpen integreren en zijn potentieel te benutten.

Met een team dat doordrenkt is van Nederlandse expertise en ervaring, lijkt Manchester United onder leiding van Erik ten Hag een nieuwe koers te varen. De fans zijn enthousiast over de frisse wind die door de club waait en kijken reikhalzend uit naar wat de toekomst zal brengen onder deze nieuwe Nederlandse leiding.