×
Home Nieuws Livescore

Go Ahead Eagles haalt Calvin Twigt van FC Volendam

Go Ahead Eagles haalt Calvin Twigt van FC Volendam
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 18 juli 2024 15:32 uur

Go Ahead Eagles heeft een nieuwe aanwinst binnengehaald voor het komende seizoen. De club uit Deventer gaat zich versterken met de talentvolle middenvelder Calvin Twigt. Het nieuws werd bekendgemaakt door ESPN. Twigt, slechts 21 jaar oud, maakt de overstap van FC Volendam naar Go Ahead Eagles. Bij FC Volendam speelde hij afgelopen seizoen in de Eredivisie, maar degradeerde met de club naar de Keuken Kampioen Divisie.

De jonge middenvelder wordt gezien als een veelbelovend talent en Go Ahead Eagles is dan ook verheugd met zijn komst. Twigt zal bij de club de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen en te laten zien wat hij in huis heeft. Met zijn technische vaardigheden en spelintelligentie hoopt hij een belangrijke rol te gaan spelen in het team van trainer Kees van Wonderen.

Voor Twigt is de overstap naar Go Ahead Eagles een nieuwe uitdaging in zijn nog prille carrière. Hij kijkt ernaar uit om zich te bewijzen op het veld en zijn steentje bij te dragen aan het succes van de club. De supporters van Go Ahead Eagles kunnen zich verheugen op de komst van deze jonge en gedreven speler, die vastbesloten is om het beste uit zichzelf te halen en te schitteren in het geel en rood van de club uit Deventer.