×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord jaagt op huur linksback, meldt 1908 bron.

Feyenoord jaagt op huur linksback, meldt 1908 bron.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 18 juli 2024 14:16 uur

Feyenoord is druk bezig met het versterken van hun selectie en heeft de focus momenteel gericht op het vinden van een nieuwe linksback. Volgens bronnen van 1908 is de Rotterdamse club actief op de transfermarkt om een geschikte huurspeler voor deze positie aan te trekken. Met het oog op het komende seizoen willen de Rotterdammers hun defensieve linie versterken en zien zij de linksbackpositie als een prioriteit.

Trainer Arne Slot en de technische staf van Feyenoord zijn vastbesloten om de juiste versterkingen binnen te halen om competitief te kunnen zijn in zowel de Eredivisie als in Europa. De zoektocht naar een nieuwe linksback is daar een belangrijk onderdeel van. Met de ervaren krachten in het team en de talentvolle jeugdspelers in de opleiding, hoopt Feyenoord een gebalanceerd en competitief team te vormen voor het aankomende seizoen.

De supporters van Feyenoord kijken reikhalzend uit naar de komst van de nieuwe linksback en zijn benieuwd welke speler de club zal weten te strikken. De transferperiode is in volle gang en de verwachtingen zijn hooggespannen bij de achterban. De komende weken zullen uitwijzen welke versterkingen Feyenoord nog meer zal toevoegen aan de selectie en hoe de ploeg zich verder zal ontwikkelen richting de start van het nieuwe seizoen.