×
Home Nieuws Livescore

Jurriën Timber enthousiast over mogelijke komst Wout Weghorst naar Ajax.

Jurriën Timber enthousiast over mogelijke komst Wout Weghorst naar Ajax.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 18 juli 2024 13:08 uur

Ajax-talent Jurriën Timber heeft zijn enthousiasme geuit over de mogelijke komst van Wout Weghorst naar de club. De jonge verdediger, die eerder voor Ajax speelde, heeft de spits van het Nederlands elftal al meerdere keren in actie gezien tijdens interlands. Timber is onder de indruk van Weghorst's kwaliteiten en ziet hem als een waardevolle toevoeging aan de selectie van Ajax.

Met zijn ervaring en doelpunteninstinct zou Weghorst een belangrijke rol kunnen spelen in het team van Ajax. Timber gelooft dat de aanwezigheid van de sterke spits het team naar een hoger niveau kan tillen en voor meer concurrentie kan zorgen binnen de selectie. De jonge verdediger kijkt ernaar uit om mogelijk samen te spelen met Weghorst en is benieuwd naar de impact die de ervaren aanvaller kan hebben op het spel van Ajax.

De geruchten over de interesse van Ajax in Weghorst worden steeds sterker en de fans van de club zijn ook enthousiast over de mogelijke transfer. Met zijn fysieke spel en scorend vermogen zou Weghorst goed passen in de speelstijl van Ajax. De supporters hopen dan ook dat de club erin slaagt om de spits binnen te halen en zijn benieuwd naar de ontwikkelingen rondom deze transfer.