×
Home Nieuws Livescore

Nederlands talent Oguz Aydin kiest voor Fenerbahçe boven Ajax

Nederlands talent Oguz Aydin kiest voor Fenerbahçe boven Ajax
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 18 juli 2024 11:32 uur

De Nederlandse voetballer Oguz Aydin zal zijn carrière voortzetten bij Fenerbahçe, zo is vandaag bekendgemaakt. De aanvaller, geboren in Den Haag, stond deze zomer ook op het verlanglijstje van Ajax. Uiteindelijk heeft Fenerbahçe naar verluidt zo'n zes miljoen euro betaald om Aydin aan te trekken.

Met deze overstap maakt Aydin een opvallende keuze om zijn voetbalavontuur voort te zetten in Turkije. De talentvolle speler heeft indruk gemaakt met zijn prestaties en heeft de aandacht getrokken van meerdere topclubs. Ajax was ook geïnteresseerd in de diensten van Aydin, maar uiteindelijk heeft Fenerbahçe de strijd om zijn handtekening gewonnen.

De transfer van Aydin naar Fenerbahçe markeert een nieuw hoofdstuk in zijn loopbaan en biedt hem de kans om zijn talent verder te ontwikkelen in een competitieve omgeving. De club uit Istanbul heeft hoge verwachtingen van de Nederlandse aanvaller en hoopt dat hij een belangrijke rol zal spelen in het team. Aydin zelf kijkt uit naar deze nieuwe uitdaging en is vastbesloten om zijn stempel te drukken bij zijn nieuwe club.