×
Home Nieuws Livescore

Timber droomt van Ajax-return: 'Mooie tijd gehad'

Timber droomt van Ajax-return: 'Mooie tijd gehad'
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 18 juli 2024 10:32 uur

Jonge verdediger Jurriën Timber heeft laten doorschemeren dat hij in de toekomst graag nog eens het shirt van Ajax zou willen dragen. Momenteel speelt de talentvolle Nederlander bij Arsenal, maar hij sluit een terugkeer naar Amsterdam niet uit. Timber, die zijn opleiding genoot bij de jeugdacademie van Ajax, kijkt met veel plezier terug op zijn tijd bij de club en koestert warme herinneringen aan zijn periode in de Johan Cruijff ArenA.

Hoewel Jurriën Timber geen harde toezeggingen doet over een mogelijke terugkeer naar Ajax, laat hij wel doorschemeren dat de gedachte aan een hereniging met zijn oude club hem aanspreekt. De verdediger benadrukt dat hij veel heeft geleerd en zich heeft ontwikkeld tijdens zijn tijd bij Ajax, wat zijn band met de club alleen maar versterkt. Het is duidelijk dat Timber met veel respect en waardering terugkijkt op zijn periode in Amsterdam en dat de club nog altijd een speciaal plekje in zijn hart heeft.

Hoewel Jurriën Timber momenteel zijn voetballoopbaan voortzet bij Arsenal, lijkt de gedachte aan een terugkeer naar Ajax nog altijd in zijn achterhoofd te spelen. De jonge verdediger sluit niet uit dat hij in de toekomst weer het rood-witte shirt van de Amsterdammers zal dragen, maar benadrukt tegelijkertijd dat zijn focus momenteel volledig ligt op zijn huidige club. Voor nu blijft Timber zich inzetten voor Arsenal, maar wie weet wat de toekomst nog brengt voor deze veelbelovende speler.