×
Home Nieuws Livescore

Eden Hazard's verrassende beslissing: einde carrière en biertjes drinken?

Eden Hazard's verrassende beslissing: einde carrière en biertjes drinken?
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 7 september 2023 08:16 uur

Er gaan steeds sterkere geruchten dat Eden Hazard binnenkort een verrassende aankondiging zal doen: hij stopt officieel als profvoetballer. Deze speculaties nemen met de dag toe en zorgen voor opschudding in Spanje.

Ongeveer drie maanden geleden bereikten Real Madrid en Hazard een overeenkomst over het ontbinden van zijn contract. Sindsdien is de 32-jarige vleugelaanvaller transfervrij. Volgens Marca lijkt Hazard te genieten van het leven zonder professioneel voetbal en woont hij nog steeds in Madrid. Hij brengt ook regelmatig bezoeken aan Real Madrid, omdat een van zijn kinderen actief is in de jeugdopleiding.

"Hij nadert elke dag steeds dichter bij zijn pensioen in plaats van een mogelijke transfer naar een nieuw team", aldus Marca. De Spaanse sportkrant verwijst ook naar een recente documentaire waarin Hazard aangeeft dat het tijd is om meer te genieten van het leven met familie en vrienden, en om af en toe een biertje te drinken.

De voormalige Belgische international heeft in 2019 voor ongeveer 100 miljoen euro de overstap gemaakt van Chelsea naar Real Madrid. In de Spaanse hoofdstad wist hij echter nooit echt te overtuigen. In vier jaar tijd speelde hij slechts 54 competitiewedstrijden, waarvan hij er maar in vier de volledige negentig minuten speelde.