×
Home Nieuws Livescore

Ramaj verrast door vertrek Ten Rouwelaar naar Manchester United

Ramaj verrast door vertrek Ten Rouwelaar naar Manchester United
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 18 juli 2024 07:24 uur

Voormalig Ajax-doelman Jelle ten Rouwelaar heeft voor opschudding gezorgd in de Nederlandse voetbalwereld door zijn snelle vertrek bij de Amsterdamse club. De kersverse keeperstrainer verraste zijn collega Diant Ramaj met de onverwachte keuze om Ajax al na korte tijd te verlaten. Ten Rouwelaar kon de lokroep van niemand minder dan Premier League-reus Manchester United niet weerstaan, waardoor hij besloot in te gaan op het aanbod van de Engelse grootmacht.

De overstap van Ten Rouwelaar naar Manchester United heeft bij velen wenkbrauwen doen fronsen, aangezien hij nog maar net begonnen was aan zijn nieuwe functie bij Ajax. De ervaren doelman, die een indrukwekkende carrière achter de rug heeft, zal nu zijn kennis en expertise gaan delen met de keepers van de Engelse topclub. Dit betekent dat Ramaj, die zich had verheugd op een vruchtbare samenwerking met Ten Rouwelaar, nu op zoek moet naar een nieuwe sparringpartner en mentor voor de doelmannen van Ajax.

Hoewel het vertrek van Ten Rouwelaar een aderlating is voor Ajax, wordt zijn overstap naar Manchester United gezien als een mooie kans voor de ambitieuze keeperstrainer. De Premier League staat bekend om zijn intensiteit en hoge niveau, waardoor Ten Rouwelaar ongetwijfeld veel kan leren en zich verder kan ontwikkelen in zijn nieuwe rol. Het is nu aan Ajax om snel een waardige vervanger te vinden voor Ten Rouwelaar, zodat de doelmannen van de club optimaal begeleid kunnen blijven worden in hun ontwikkeling.