×
Home Nieuws Livescore

Danilho Doekhi op radar clubs voor zomertransfer

Danilho Doekhi op radar clubs voor zomertransfer
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 17 juli 2024 22:48 uur

De Nederlandse verdediger Danilho Doekhi staat mogelijk voor een zomerse transfer. Momenteel heeft hij nog een doorlopend contract bij Union Berlin tot medio 2025, maar diverse clubs hebben hun oog op hem laten vallen. Doekhi, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en opbouwend spel, heeft de aandacht getrokken van meerdere clubs in Europa.

De 22-jarige Doekhi heeft indruk gemaakt met zijn consistente prestaties in de Bundesliga en heeft laten zien dat hij klaar is voor een stap naar een grotere competitie. Zijn rust aan de bal en zijn vermogen om gevaarlijke aanvallen te onderbreken hebben hem tot een gewilde speler gemaakt op de transfermarkt.

Verschillende clubs, zowel binnen als buiten Duitsland, zouden geïnteresseerd zijn in het aantrekken van Doekhi. De verdediger zelf heeft nog geen uitspraken gedaan over zijn toekomstplannen, maar het lijkt erop dat een zomerse transfer niet uitgesloten is. Fans en analisten zijn benieuwd naar waar de talentvolle Nederlandse verdediger zijn carrière zal voortzetten en welke club uiteindelijk zijn handtekening zal weten te bemachtigen.