×
Home Nieuws Livescore

Excelsior stapt definitief over op natuurgras vanaf 2025/26.

Excelsior stapt definitief over op natuurgras vanaf 2025/26.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 17 juli 2024 22:32 uur

Excelsior verruilt kunstgras definitief voor natuurgras vanaf seizoen 2025/26

Excelsior, de Rotterdamse voetbalclub, heeft aangekondigd dat ze na dit seizoen voorgoed afscheid zullen nemen van kunstgras. De Kralingers zullen vanaf het seizoen 2025/26 volledig overstappen op natuurgras. Dit nieuws werd bekendgemaakt door algemeen directeur Daan Bovenberg, die aangaf dat de club ervan overtuigd is dat natuurgras beter past bij de identiteit en speelstijl van Excelsior.

De beslissing om de overstap te maken naar natuurgras is een belangrijke stap voor Excelsior, aangezien kunstgras de afgelopen jaren steeds meer ter discussie is komen te staan in het Nederlandse voetbal. Met deze verandering hoopt de club niet alleen de kwaliteit van het spel te verbeteren, maar ook een meer natuurlijke en authentieke speelomgeving te creƫren voor zowel spelers als supporters.

Excelsior zal dit seizoen nog op kunstgras spelen, maar de fans kunnen zich nu al verheugen op de overstap naar natuurgras vanaf het seizoen 2025/26. De club is vastbesloten om deze verandering tot een succes te maken en kijkt uit naar een nieuw hoofdstuk op het groene gras van het Van Donge & De Roo Stadion.